fredag den 11. juni 2010

Blog på Team Min gode Ole fra mobilen

Her er alle tiders mulighed for at holde alle oplevelserne samlet. Og hvordan gør man det bedre end ved at live blogge?

Mobilen skal være sat op til at kunne sende mails. Tjek om den kan det først. Kan den ikke det, og man ikke kan finde ud af at sætte den op selv, kan man som regel hente hjælp der, hvor man har sit mobilabonnement.

Når det så er gjort, klikker man ind i indstillingerne for e-mail og mobil. Under indstillinger for indlæg, vælger man den adresse, man vil sende til, for at live blogge. Husk også at sætte prik i "Udgiv straks e-mails", da det ellers ikke giver megen mening at forsøge sig med live blogging.
Gem adressen under kontakter i telefonbogen på mobilen. Hvis kontakterne vises fra sim-kortet, kan man muligvis ikke gemme mailadresse (der er som regel ikke lige så mange muligheder, som når man har kontakterne vist fra telefonens hukommelse). Men så må man jo huske den udenad eller gå rundt med en lap papir.

For at lave et blogindlæg via mail, skriver man i emnefeltet det, der skal være overskriften og selve indlægget i tekstfeltet.

Det samme kan testes med MMS. Det er samme mailadresse, man sender billeder til. Det man skriver i tekstfeltet i en MMS bliver overskriften på blogindlægget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar