torsdag den 9. juli 2009

Gullaschopskrift til Brassøes mor

Ungarsk gullaschsuppe

Ingredienser:

500 g oksekød i tern
500 g kartofler i tern
2 store løg
2 spsk paprika
1 dåse tomatpure
2-3 tern oksebouillon
1 flødeost
salt, peber, olivenolie.

Fremgangsmåde:

Svits kødet i olien, tilsæt løg, paprika, salt og peber. Rør tomatpure med bouillon, men gem lidt til at piske flødeosten med. Kartoflerne koges og tilsættes til sidst, så de ikke koges ud.

(suppen koges ca. en time, så kødet bliver kogt godt mørt)

Serveres med baconboller (alm bolledej, dog mere salt, tilsat svitsede løg og bacon.)

Værsågod Brassøe. Jeg håber, din mor bliver glad for den ;-)

/Humavl

3 kommentarer:

  1. Vi vil allerede nu indgive en bestilling til næste år.
    Og så kommer vi nok lige til at prøve den selv også inden.

    SvarSlet
  2. Hvornår skal man piske og tilsætte flødeosten?

    SvarSlet
  3. Du tilsætter først bouillon/puré-blandingen og rører det godt sammen. Så pisker du flødeosten helt ud i resten af bouillonen og hælder det i suppen, mens du rører i det.

    SvarSlet