søndag den 30. januar 2011

Nu skinner solen

Eller det har den i hvert fald gjort ganske flot i dag.
Mon ikke den sender os en Roskildehilsen?
Jeg tror, den med god grund minder os om, at vi nu for alvor er ved at tage fat på en ny omgang. Og det er der flere grunde til. Det skal være mig en glæde at belyse nogle af de vigtigste.

1. december startede salget af billetter traditionen tro. Det er en stor dag, men så er der egentlig heller ikke mere i det.
Dernæst følger en spænding, der langsomt opbygges af afsløringer af navne, der skal medvirke til at skubbe os op i højeste ekstaser til sommer. Vi sidder troligt hver onsdag og venter på en ny afsløring. Ja, det er tæt på, at man ikke trækker vejret - selvom vi efterhånden godt ved, at der ofte falder et par skuffelser i form af hiphop-navne (ja, jeg er generaliserende, men det er mit indlæg!).
Alligevel har et nyt navn på listen betydning. Vi nærmer os! Vi arbejder på sagen! Og når der engang imellem (og indrømmet, det sker jo også forholdsvis tit) annonceres et navn, der virker interessant, så skal det dyrkes. Det er en del af forberedelsen til sommerens, årets, livets, store begivenhed.

Her i optakten, som indtil videre kun er spirende, bliver Danmarks Indsamling 2011 præsenteret for os. De fleste Roskildegængere støtter humanitære formål. Vi er opdraget til det og giver det videre i generationer som en naturlig del af vores hverdag. Vi har lyst til at gøre en forskel. Vi har lyst til at vise, at vi ikke vil lade stå til. Vi vil ikke finde os i, at der findes mennesker, der ikke har mulighed for blandt andet uddannelse. Uddannelse er vejen frem, og alle har ret til en vej frem.
Derfor må man som en del af den store Roskildecyklus enten synke klumpen eller lade følelserne få frit løb, når man ser, hvad man har været en del af. Det var en fantastisk følelse at se nogle af folkene bag Roskilde på scenen og flere gange fordoble deres eget beløb og ende med at donere næsten 2 millioner kroner. Det er Orange Feeling når man fornemmer det stærkest!

Som et andet vigtigt punkt er vores sponsorer også begyndt at røre på sig, og Weberudlejning, Bogø For Helvede Crew og Kalvehavegaard har allerede tilkendegivet, at de støtter os igen i år.
Det er vi helt utroligt glade for, for det er navne, vi er stolte af at reklamere for!

I de næste uger følger arbejdet på at skaffe flere sponsorer, der ønsker at få deres navn flashet for 100.000 mennesker - og så skal vi håbe, glædes og ærgres over annonceringen af nye navne og ikke mindst nørde helt utroligt meget musik.
Vigtigst af alt varer det ikke længe, før Team Min gode Ole melder ind med arbejdskraft til hovedkvarteret i Darup. Så skal der skrives 2011-kontrakter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar